SE SUSPÈN "GUITARRA BADALONA 2020"

 

 

Estimats amics i amigues,

Lamentem informar-vos que, degut a la crisi sanitària COVID-19

SE SUSPÈN EL FESTIVAL GUITARRA BADALONA 2020

 

Sempre treballem perquè GUITARRA BADALONA sigui un punt de trobada per compartir experiències en un clima de convivència amigable, gaudint de l'intercanvi amb altres guitarristes.

Enguany, la situació d'inseguretat i desconfiança que està generant la pandèmia de coronavirus COVID-19 impedirà sens dubte que el nostre esdeveniment es desenvolupi amb la normalitat i el clima desitjat. D'altra banda, evitar la propagació de virus és un altre objectiu pel qual tots podem lluitar. Per tot plegat hem decidit suspendre GUITARRA BADALONA 2020 i començar a treballar perquè l'any que ve puguem gaudir-lo de nou sense preocupar-nos més que de compartir el nostre treball amb tots els participants.

Ha estat realment difícil prendre aquesta decisió, però no hem volgut demorar-la per evitar que els participants acabin afectats per possibles problemes aliens al nostre control: suspensió de vols, suspensió d'activitats públiques, aïllament, ... Qualsevol d'aquestes incidències generaria despeses que ens seria impossible satisfer als concursants. En aquest sentit, ens comprometem a retornar les taxes pagades als participants ja inscrits (amb la inscripció pagada i confirmada per part nostra) i també les possibles despeses relacionades amb el concurs anteriors a la data de publicació d'aquest escrit (12 de març de 2020), sempre que ens presentin les factures de viatges o allotjaments que hagin pogut perdre a causa d'aquesta anul·lació. Per aquest fet ens posarem en contacte per correu electrònic amb cadascun dels participants inscrits.

Esperem que aquesta situació d'inseguretat sanitària se solucioni aviat i puguem gaudir d'una vida normal i saludable.

Agraïm el gran interès mostrat en aquesta iniciativa. T'esperem a l'edició 2021 de Guitarra Badalona.

Salut i salutacions!

 

Badalona, a 12 de març de 2020