1 - CONSENTIMENT AL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i de la normativa Europea sobre protecció de dades de caràcter personal (RGPD), L’Associació de la Guitarra de Badalona (d’ara en endavant l’AGB) informa que:

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en l'Associació de la Guitarra de Badalona estem tractant les seves dades personals. Si és així, únicament vostè com a titular tindrà dret a accedir a aquestes dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Per exercir aquests drets d'oposició, rectificació o cancel·lació, haurà escriure'ns al correu "Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la." o trucar-nos al 659.502.856.

Totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de l’AGB i no seran compartides, transferides, venudes ni cedides a tercers, exceptuant el cas d’imperatiu legal.

L'acceptació de la política de privacitat, s'entendrà a tots els efectes com la prestació de consentiment exprés i inequívoc per part de L'USUARI al tractament de les dades de caràcter personal en els termes que s'exposen en el present document.

 

 

2 - RESPONSABILITAT DE LA CUSTÒDIA I TRACTAMENT DE LES DADES:

Identitat: Associació de la Guitarra de Badalona

NIF: G-65735219

Dir. Postal: C. Sant Brú 159, Badalona, ​​08911 Barcelona

Responsable del fitxer: Antonio Manjón Martín

Telèfon contacte: 636523036

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

3 - FINALITAT DE LES DADES RECAPTADES

 

3.1. Per a tots els usuaris en general.

Respectant sempre la confidencialitat de les dades personals que qualsevol usuari ens faciliti, garantim que seran utilitzades únicament per a:

 • Atendre i respondre a suggeriments, consultes o requeriments que l'usuari ens formuli.
 • Remetre informació dels concerts i altres activitats programades per la AGB, tant gratuïtes com de pagament.
 • Informar les persones que hagin adquirit entrades per a algun dels nostres concerts sobre aspectes relatius a la seva compra, resoldre incidències o respondre a consultes.
 • Enviar informació comercial puntual de productes creats o editats per la AGB, amb un màxim d'1 correu electrònic mensual d'aquest tipus. Mai s'enviarà informació comercial de tercers.

 

3.2. Socis de l'Entitat:

En el cas específic dels socis de l'entitat, a més de les funcions esmentades anteriorment, les dades recollides seran utilitzades també per dur a terme els aspectes d'informació i gestió propis de la nostra relació:

 • Notificació de convocatòries a reunions o assemblees ordinàries i extraordinàries.
 • Sol·licituds de col·laboració, sigui voluntària o remunerada, en els esdeveniments que organitza l'AGB.
 • Domiciliació bancària del pagament de quotes.

 

3.3. Patrocinadors:

En el cas específic dels patrocinadors de l'entitat, a més de les funcions esmentades en l'apartat 3.1, les dades s'utilitzaran també per dur a terme els aspectes d'informació i gestió propis de la nostra relació.

 • Sol·licitar patrocini per aquesta associació o per a esdeveniments puntuals organitzats per la mateixa i les comunicacions derivades d'aquesta activitat.
 • Facturació i domiciliació de pagaments.
 • Comunicació a l'Agència Tributària de les activitats econòmiques realitzades tal com obliga la llei.

 

3.4. Proveïdors:

En el cas específic dels proveïdors de l'Entitat, a més de les funcions esmentades en l'apartat 3.1, les dades s'utilitzaran també per dur a terme els aspectes d'informació i gestió propis d'aquesta relació.

 • Sol·licitud de pressupostos i serveis.
 • Facturació i domiciliació de pagaments.
 • Comunicació a l'Agència Tributària de les activitats comercials realitzades, tal com obliga la llei.

 

 

4 - MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

L'Associació de la Guitarra de Badalona es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d'acord al seu propi criteri, motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o de l'organisme europeu competent en aquesta matèria .

Qualsevol modificació de la Política de Privacitat serà publicada almenys deu dies abans de la seva efectiva aplicació. L'ús de la web després d'aquests canvis implicarà la seva acceptació.